duminică, 30 ianuarie 2011

Amantul



Trăirile cuiva drag. Un text real şi crud ca muşcătura amantului.


„O privesti increzator… este asa cum ti-ai imaginat-o mereu….atractiva, dansand provocator si aruncandu-ti priviri inocente, dar in acelasi timp irezistibile. Te apropii de ea, ii soptesti cuvinte ametitoare, sfarsitul noptii aducandu-ti o noua reusita in lupta ta de vanator lacom.

Urmeaza zile de vis....zile in care va veti face planuri de viitor, planuri care vor parea atat de reale…ii vei spune ca o adori pentru nebunia ei si in fond, de ce nu? Nebunia sta la baza multor relatii frumoase. Ii vei promite multe clipe de neuitat si i le vei oferi. Oh da, i le vei oferi pe toate. Ea va simti cum se dezintegreaza,  va uita ca lumea din jur mai face parte din viata ei,  va trai cel mai adanc vis al sau, din care nu va indrazni sa se trezeasca. Va simti cum frica se ingemaneaza cu dorinta, ii va fi frica de ceea ce isi doreste cel mai mult.

Machiajul ramas pe pleoapele ei i se scurge usor pe obraji, iar sufletul incearca sa se elibereze, impins de o dorinta nebuna ... fiecare noapte aduce cu ea un spectacol perceput sub diferite forme: inocenta, spaima, nebunie, tipete ultrasonice, placere, extaz si in cele din urma eliberare. El o priveste cu satisfactie…nu ezita sa savureze abandonul ei, asteptand cu un zambet glaciar ca sufletul sa i se redea.

Pe acele culmi ale nicaieriului, va fi inceputul sfarsitului. Este aproape insesizabil, caci educatia si manierele desavarsite nu ii dau voie sa se comporte altfel decat ireprosabil. Cand a vanat-o si-a sanctificat prada, ca pe o zeita, i-a adus ofrande si si-a pus in ele profunda iubire si veneratia cea mai inalta. I-a preluat esenta vitala, devenind el insusi un zeu… Acum, cand si-a potolit setea de ea, ii ureaza “noapte buna” in cel mai normal mod cu putinta, dar ea stie ca gandurile lui zboara deja spre urmatoarea victima. DA….sunt fericita ca am fost victima, zeita ta!”




Un comentariu: