duminică, 9 februarie 2020

UmBlând

Toți ne căutăm jumătatea și-n tot acest timp, ea este în noi, în fiecare dintre noi. Umblăm cu jumătăți de corp să ne unim cu alte jumătăți de corp, care ce sa vezi?... Nu-s simetrice...
Vrem pe cineva care să ne iubească, să fie blânzi cu noi, să ne facă să zburăm, să ne țină de mână când ne e greu, pe cineva pe care să-l iubim cu toată ființa și pentru care să facem tot atâtea lucruri și încă ceva.
Iubește-te, fii blând cu tine, visează fără limite, lasă problemele, și apoi vei putea să iubești tot, orice... o floare, o pisică , patul în care te odihnești... sunt atât de multe și parcă invizibile! Vei putea să fii îngăduitor cu alții sau ferm, ca semn al propriei iubiri.
De fapt, iubirea fără de propria persoana  lipsește atunci când orice gen de relație nu merge. Tot ea e vinovată de multe genuri de relații care merg. 
Prin orice lucru pe care îl faci, întreabă-te dacă îți aparține, cu adevărat îți aparține? 
Prin orice lucru care ți se întâmplă, dă-ți timp să-ți urmărești reacțiile iar data viitoare, respiră! Respiră și surprinde-le tu pe ele reacționând conștient ție .
Fii prezent și nu cu gândul la probleme sau la "jumătatea" care nu mai vine, când de fapt jumătatea ta e în tine și strigă cu voce surdă: Sunt aici, ascultă-mă și lasă-mă să fim un întreg!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu